Personal Reconnection

Wat is Personal Reconnection?

De Personal Reconnection is iets anders dan een Reconnective Healing. De Personal Reconnection is een “heilige gebeurtenis" waar je zelf voor kiest en die je maar één keer in je leven mag ondergaan. The Personal Reconnection bestaat uit twee behandelingen van ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek, op twee verschillende dagen. De 2e behandeling moet binnen 72 uur plaatsvinden, dus maximaal 2 nachten na de eerste behandeling. Tijdens de sessie lig je gekleed op een massagetafel, met gesloten ogen. De Personal Reconnection is een blijvende verbinding met jezelf. Je wordt weer verbonden met je persoonlijke blauwdruk, met wie je bedoeld bent te zijn.


Wat doet het?

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Dit zijn overigens niet de meridianen die gebruikt worden in de accupunctuur. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo te verbinden met het hele universum. In de loop der tijden werden we van deze lijnen losgekoppeld. Nu er een shift gaande is op onze planeet, komt het weer terug.

Het verbindt de meridianen van je lichaam, de axiatonale lijnen (dit zijn meer dan 120 punten), opnieuw met de rasterlijnen op de planeet, de zgn. ley-lijnen, die ons verbinden met de sterren en de planeten. Je wordt weer verbonden met het netwerk dat alles omvat, zodat er uitwisseling kan plaatsvinden op alle niveaus. Deze lijnen zijn onderdeel van een tijdloos netwerk van Intelligentie, een parallel-dimensionaal circulair systeem, dat energie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijk lichaam.

Tijdens de twee sessies "trek ik" als het ware alle lijnen en verbindingen, net boven en langs je lichaam. Dit zijn wel 120 punten. Uit mijn handen komt dan de beam van Licht. Dit is ongelooflijk bijzonder. Onze DNA strengen worden als het ware opnieuw verbonden. Dit is wetenschappelijk bewezen. Het upgrade je systeem als het ware met je gehele potentieel. De frequenties van de Personal Reconnection blijven nog vele maanden doorwerken na de sessie. De veranderingen blijven doorgaan en je persoonlijke groei en spirituele groei zal met sprongen toenemen.


Een aantal voorbeelden van wat er kan gebeuren na een Personal Reconnection zijn:

 • Je levenspad krijgt plotseling een andere wending
 • Je levenspad wordt versneld geüpgrade
 • Je intuïtie wordt vergroot
 • Verborgen talenten kunnen tevoorschijn komen
 • Je voelt je meer verbonden met de aarde en meer gegrond
 • Het brengt je meer in contact met jezelf en geeft een diepe verbondenheid, een Reconnection met het Universum en alles wat leeft
 • Het zien van meer samenhang en synchroniciteit
 • Een andere manier van naar het leven kijken
 • Het verdwijnen van bepaalde klachten of plotselinge oplossingen voor klachten of problemen
 • Anders naar de wereld kijken en dingen anders ervaren en daardoor kunnen loslaten
 • Persoonlijke groei op allerlei verschillende vlakken


Prijs van de Personal Reconnection

De Personal Reconnection kost 333,00 Euro. Graag vooraf betalen. De prijs is wereldwijd (afhankelijk van de koers) dezelfde prijs. Dit getal zorgt, energetisch, voor de overdracht en de uitwisseling. Het is een bijzonder getal, van de heilige geometrie, de heilige drie-eenheid. Het bedrag dient voor de sessie betaalt te worden. Hoewel het niet verplicht is, is het aan te bevelen om voor de Personal Reconnection één tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan.


Let op, alle behandelingen bij Praktijk Bethesda zijn geen medische vervanging voor reguliere medische zorg, raadpleeg altijd een dokter bij fysieke klachten!