Ervaringen

Hetty

Zojuist een Reconnective Healing gehad van Caroline Hoogstrate. Het is geweldig om dat mee te maken, te ervaren, te voelen. Je krijgt dat wat je nodig hebt, wat gehealed en ge-reconnect mag worden. Als ik zo´n healing heb gehad van Caroline voel ik, zonder enige twijfel waar ik thuishoor, wie ik ben en hoe veilig ik ben. En dat blijft nog lange tijd zo. Het is altijd omringd met, gevoed en gegeven door … een gouden hart! Dank je Caroline.

Jessica

Wow, heel erg bedankt voor de healing. Het was zo mooi en jij hebt sterke energie. Het voelde alsof je bij me in de kamer was. Ik voelde een tinteling langs mijn ruggegraat toen je begon, en daarna rond mijn hoofd. Ik voelde ook veel bij mijn solar plexus en maagstreek. Ik voelde en zag energie en licht. Het was een mooie en liefdevolle ervaring. Je hebt de perfecte balans tussen licht en liefde als je bezig bent, erg krachtig. Ik kan je niet genoeg bedanken en vind het prachtig dat jij de engelenvleugels op de vrachtwagen zag lol Ik hoop dat het zo duidelijk is, veel liefs Jessica.

Martine

In een periode van zes weken, heb ik twee Reconnective Healings van Caroline ontvangen en heb ik ervoor gekozen om ook de Reconnection zelf te ondergaan. Caroline heb ik ervaren als een professioneel en zeer warm en toegankelijk persoon. Ik kijk terug op een hele bijzondere periode waarin ik regelmatig met verwondering heb ervaren hoe sterk bepaalde onderdelen van mijn lichaam reageerden op de energie die hier naartoe gekanaliseerd werd. In een aantal weken tijd merk ik echt voelbaar dat mijn eigen energieniveau is toegenomen en dat ik meer aandacht heb voor de dingen die ik doe. Ik voel me fit en happy en kijk vol vertrouwen vooruit!

Het verhaal van Veronica en Derk

Het boek De Reconnection van Dr Eric Pearl kwam in 2004 op mijn pad, vol verbazing gelezen werd enthousiast en herkenbaar vanuit mijn eigen praktijk zei het in een andere vorm. Door omstandigheden bleef het in stilte liggen totdat de tijd rijp was voor verdere ontwikkelingen en groei. Zo kwam ik op de site van Caroline en voelde meteen daar wil ik naar toe, ook mijn man werd laaiend enthousiast en zei ik wil ook een afspraak.

Ik kreeg een hele zachte, lieve openhartige vrouw aan de lijn Caroline we hadden meteen een klik en er volgde een fijn gesprek. Tja, twee personen in één week dat is nogal wat, want wij wilden graag voor de jaarwisseling de Reconnectieve healing en De Reconnectie er achteraan. Caroline die lieverd zei, het is mijn vrije week maar ik doe het voor jullie, de ontvangst was als een geweldig warm bad en een van herkenning.

Zo'n unieke ervaring maar dat hield niet op bij binnenkomst want de behandelingen waren zo liefdevol en waar wij doorheen gegaan zijn aan ervaringen, eigenlijk met geen pen te beschrijven zo veel. En voor een ieder uniek en individueel met veel nazorg, interesse geduld en herkenning. En geloof dat haar op deze manier uitdragen voor ons een serene zuivere manier is om Caroline haar methode van werken toe te juichen en aan te bevelen aan een ieder, die op wat voor een manier dan ook in aanraking wenst te komen met Persoonlijke Reconnectie.

Wat het ons gebracht heeft is boven verwachting, als we die gehad zouden hebben. Het heeft ons zeker voeten in aarde gegeven, ontwikkeling, vreugde gevoel dat je leeft in lijf en wezen. Onze dank is groot, lieve warme Caroline.

Het verhaal van Gerrie

Wow! Dat is in een woord mijn beleving wat betreft de Reconnective Healing en de Reconnection. Na een wat mindere ervaring elders, ben ik gelukkig bij Caroline terecht gekomen. Wat een heerlijke ervaringen waren het allemaal bij haar.

Mijn eerste Reconnective Healing voelde als een warm liedevol bad, heerlijk gewoon. Ik zag mooie kleuren en voelde me alsof ik in een liefdevolle wolk lag. Dat gevoel heb ik nog lang gehouden. De volgende Reconnective Healing was ook weer een zelfde heerlijke ervaring. Wel weer anders dan de eerste maar nog steeds super. Ik voelde me zo rustig, ik herkende mezelf haast niet.

Daarna de Reconnection, het waren weer prachtige kleuren maar nu lag ik niet in een wolk, maar bij mijn hoofd allemaal bruisende bubbels gevoel en de rest van mijn lichaam leek wel aangesloten op de elektriciteit! Een super ervaring die ik niet had willen missen.

Omdat ik zelf al jaren met Reiki werk, kende ik de kracht van onze universele energie, maar dit is vele malen sterker. Ik merk dat er in mijn eigen handen nu ook een extra krachtveld aan het werk is.

Nu ik enkele weken verder ben voel ik nog steeds die rust in mezelf. Ik ben ook zekerder van mezelf en doe wat mijn hart me ingeeft en dat voelt goed. Dank je voor deze speciale ervaring, ik zou het zo weer doen!

Het verhaal van Jacco

De healingen waren super. Ik heb eerst een Reconnective Healing gedaan. In deze healing werd mij veel duidelijk. Ik heb veel bijzondere dingen mogen meemaken, maar vooral ook veel informatie over mijn levenspad mogen ontvangen. Vervolgens heb ik de persoonlijke Reconnection gedaan. Deze was minder heftig maar kostte meer energie.

Het is voor een ieder anders. Mijn belevenissen waren enorm heftig maar het kan ook zijn dat je milder ontvangt. Het ligt helemaal aan jou als persoon en de gidsen die je bij je hebt. Inmiddels is het vrijdag, woensdag was mijn laatste sessie. Ik loop over van de energie, positiviteit, liefde. Maar het is ook slopend, mijn lichaam moet erg wennen aan de nieuwe energiestroom dus geestelijk ben ik niet moe maar lichamelijk wel. Ook merk ik dat mijn ogen anders zijn gaan staan omdat ik in het reine ben gekomen met mezelf.

Deze Reconnection zal je je hele leven bij je dragen, je trekt de juiste energieën aan die in jouw leven horen en bij jouw persoonlijkheid en ziel passen. Het is een geweldige reis en een geweldige beleving. Ik heb de sessies in 3 dagen gedaan waardoor ik nu een beetje uitgeteld ben en vooral ook moe. Maar je kunt het ook spreiden zodat je jezelf na iedere sessie even de tijd geeft om tot rust te komen.

Het is zeker een aanrader nu al, bij mij is het nog lang niet volledig opengesteld en tot uiting, dat wordt alleen nog maar heftiger in de toekomst. Door het boek te lezen ken je de ervaringen en weet je wat je te wachten staat. Dus als je dit serieus overweegt te gaan doen dan raad ik je dat zeker aan om eerst te lezen. Daarnaast kan ik je Caroline Hoogstrate aanraden. Deze healings zijn één van haar expertises en ja ze is een bijzonder mooi mens wat het ontzettend leuk en mooi maakt. Een aparte beleving en een geweldig mooie boodschap die je de rest van je leven bij je houdt. Een absolute aanrader dus.

Het verhaal van Patty

Voor mijn ervaringen met de Reconnection ben ik even mijn dagboekje ingedoken. Tijdens de sessies voelde ik een sterke REM, kleine spiersamentrekkingen in armen, buik en benen. De druk van de energie in hoofd, benen en voeten werd groter. Na de sessies werd ik ontzettend moe, vooral na de eerste. ´s Nachts heb ik heel intensief en afwisselend gedroomd. ´s Morgens was ik erg moe, maar alerter dan voorheen.

Na de tweede sessie was ik wat emotioneel. Twee dagen na de tweede sessie, een geweldig weekend: Ik was vrolijk, blij, heb gedanst, gezongen. Het voelt alsof aanwezig verdriet oplost en plaats maakt voor energie en kracht. Ik stelde mezelf verwonderd de vraag: is dit nou geluk? Ik ken dit gevoel niet ...

Die avond lag ik in bed en realiseerde me dat ik al een half uur wakker lag met een grote glimlach op mijn gezicht, borrelend van energie. Dat grootse gevoel van die eerste dagen is wel wat gezakt, maar ik weet dat de Reconnection mij veel gaat brengen. Ik ben vrolijker, lach meer en harder, ben positiever en voel me gesteund. Het voelt werkelijk als een herverbinding, nu al.

Het verhaal van Hanneke

De reden dat ik Caroline gevraagd heb om de reconnection bij mij te doen was dat ik graag verder wilde. Ik wilde meer bij mezelf komen, duidelijk krijgen wat ik echt wil en wat mijn levenspad is. Op een gegeven moment wist ik gewoon dat dit het goede moment was om het te doen en ik heb het meteen aan Caroline gevraagd, terwijl ik anders nogal een twijfelaar ben.

Meteen na de eerste healing kwam de hond die ik al jaren wilde op mijn pad. Hij past helemaal bij mij en is precies wat ik al die tijd al wilde, maar ik zag nooit de mogelijkheden om een hond te houden. Hij is een mooi steuntje in de rug voor de periode erna, want na de reconnection moest er veel overbodige rommel uit. Het was even pittig, maar ik wist steeds dat het goed was zoals het ging.

Nu, zo´n twee maanden na de reconnection heb ik langzaamaan het gevoel dat ik niet meer ´op zoek´ hoef te zijn maar dat ik meer zelf aan het vormgeven of creëren ben. En dat is waar het om draait in het leven; er zelf iets van maken! Er zijn zeker nog tijden waarin ik mezelf nog niet helemaal snap en mezelf in de weg zit, maar de reconnection is nog lang niet uitgewerkt, dat weet ik zeker! Caroline werkt op een hele lieve respectvolle manier, met beide benen op de grond en op het goede moment een vleugje humor. Het is mooi om te zien dat Caroline steeds verwonderd is over wat er gebeurt bij deze sessies en altijd aandachtig naar je luistert. Onder jouw hoede wordt ieder kuikentje een zwaan. Caroline, bedankt.

Het verhaal van Michell

Uit nieuwsgierigheid heb ik bij Bethesda behandelingen ondergaan omdat het toevalligerwijs op mijn pad kwam. Ik ging gelijk voor het hele pakket, de Reconnective Healing en de Reconnection, omdat ik niet van half werk hou. Zelf ben ik een heel nuchter persoon en zeg heel mijn leven ´eerst zien dan geloven´. Voor mij persoonlijk was het een hele stap. Als je Caroline ontmoet ben je gelijk genezen van het vooroordeel ´geitenwollen sokken gevoel´, wat dit soort dingen vaak naar boven haalt. Door haar voorkomen, humor en uitstraling voelde ik mij gelijk op mijn gemak. De eerste Healing vond plaats in de praktijk van Caroline en de tweede op afstand. Het was een aparte ervaring omdat mijn lichaam vanuit mijn tenen gevuld werd met energie. Het was net of je een fles met vloeistof vult van onder uit de fles.

De tweede Healing op afstand was nog heftiger. Weer energie die in mijn lijf gepompt werd vanuit mijn tenen. Ook had ik het gevoel dat er meerdere personen mijn benen vast drukten op het matras zodat ik mijn benen niet kon bewegen. Ik zag ook allerlei tekens en combinaties van symbolen voorbij komen die ik nooit eerder in mijn leven had gezien. Er werd ook iets uit mijn linkeroor getrokken. Het leek wel een prop. Uiteindelijk hoorde ik een harde plop en mijn gehoor was daarna zelfs beter geworden. Op het laatste moment voelde ik allerlei druppels, net regen, over mijn gezicht en andere delen van mijn lichaam en ging er van alles tintelen, het was een lekker gevoel.

Tijdens de Reconnection was er een zelfde soort energie gevoel maar daarna was ik heel rustig en sereen in mijn hoofd. Aangezien ik altijd al een opgefokt persoontje was, is dat een vreemde gewaarwording. Ik ben na 1,5 maand nog steeds heel rustig en zie alles ook veel helderder. Ik heb het gevoel dat ik de rust in mijn leven heb gevonden. Ook had ik voor de behandelingen altijd last van diverse allergieën. De rode ogen waar ik elke ochtend mee opstond vanaf jonge leeftijd heb ik helemaal niet meer. Mijn heftige allergie voor huisstofmijt, huisdieren, bomen en pollen is ook verleden tijd. Het is zelfs voorgekomen dat er een aantal weken geleden bij kennissen een kat op mijn schoot kwam zitten en ik heb die gewoon kunnen aaien. Ik heb totaal geen last meer gehad van enig allergische reactie. Mijn energie is ook vele malen beter. Ik had eerder burn out verschijnselen en heb daar ook geen last meer van. Mijn conclusie is dat ik nu beter in het leven sta en mij niet eerder zo goed heb gevoeld en dat is voor mij al een overwinning en zeker een applaus waard. Bedankt Caroline.

Het verhaal van Annie

Mijn besluit om Reconnective healing te doen was heel resoluut. Ik las er van op internet en had er meteen vertrouwen in. Na een lange zoektocht en van alles geprobeerd te hebben om verlichting of genezing te vinden voor een zware depressie waarin ik mij de laatste jaren steeds dieper in voelde wegzakken. Deze depressie had een jaren lange medicijn verslaving tot gevolg. Ik nam wel 15 pillen per dag. Dat vond ik nog het ergste. Je functioneert totaal niet meer en toch is er innerlijk een groot verlangen om een gelukkig mens te zijn een, die iets kon beteken voor een ander. Alleen kwam ik hier niet meer uit, dat wist ik inmiddels wel, want ik had het verschillende keren geprobeerd. De laatste jaren bestond mijn leven het grootste deel uit het in bed liggen. Tot ik de Reconnective Healing tegen kwam en een afspraak maakte bij Caroline.

Ik kan niet anders zeggen dan dat er voor mij vanaf de eerste behandeling een wonder is gebeurd. Ik kan er van alles bij vertellen maar het blijft een wonder. De zwaarmoedigheid verdween, 's avonds nam ik nog een paar pilletjes om niet ineens met alles te stoppen, want dat is niet goed. Nu ik dit schrijf vier weken later is ben ik nog steeds in een opbouwend proces, zo ervaar ik het. Met tijden komt er werkelijk een geluksgevoel omhoog. Ik begrijp ook niet dat er geen strijd of gevecht is geweest met het laten staan van al die pillen. Wat is dit toch voor een fenomenale kracht? Ïk heb inmiddels het boek van Dr. Eric Pearl gelezen en het is echt een met niets te vergelijken energie die geneest. En ik ben toch iemand die heel nuchter is en die vond dat nooit iets hielp. Ik kan het nog niet bevatten echt niet, het lijkt af en toe of ik droom. Wat een geschenk voor deze wereld waar toch zoveel mensen een ellendig bestaan hebben.

Ik voel mij waarlijk verplicht om hier uit dankbaarheid, een paar regeltjes over te schrijven. Een lang verhaal kan ik er niet van maken om dat gevoelens uiten voor mij heel moeilijk is, maar het is de waarheid. Wonderen bestaan echt. Dank je wel Caroline dat jij je beschikbaar hebt gesteld om met deze energie te werken om mensen te helpen (verlossen). Het werkt bij een ieder anders las ik, en dat ik geloof ik direct. Eric Pearl zegt dat een ieder van God krijgt wat hij of zij echt nodig heeft.

Het verhaal van Rebecca

Ik had besloten om The Reconnection te doen, zonder echt te weten wat het allemaal was. Ik had het volste vertrouwen in Caroline en wist dat als ze me adviseerde om dit te doen, dan moet het een goede zaak zijn. Tijdens The Reconnection voelde ik me heel ontspannen en zo licht als een veertje. Ik voelde mijn hoofd en voeten, maar het midden van mijn lichaam bestond bijna niet. Hoewel ik geen visioenen had tijdens The Reconnection, heb ik daarna zeker prachtige dingen meegemaakt. Bijna tien jaar was ik niet in staat om met mijn auto op de snelweg te rijden en ik had al vele artsen geraadpleegd over dit probleem. Niemand was in staat om mij te helpen. Acht weken na The Reconnection merkte ik dat ik aan het rijden was op de snelweg alsof ik nooit iets anders had gedaan. Ik dacht niet eens na over wat ik aan het doen was .... en ik ben nog steeds aan het rijden en geniet van elke minuut!

De tweede grote verandering was mijn carrière. Ik was 15 jaar werkzaam bij een particuliere bank in een leidinggevende functie. De situatie begon me naar beneden te trekken en het werd een grote stressfactor in mijn leven (hoewel ik mij dat niet realiseerde op dat moment). Het voelde altijd alsof de bank mijn baby was en ik had er gewerkt vanaf dag 1. Ik was ervan overtuigd dat ze me op een dag zouden moeten afvoeren van de bank en dat ik nooit in staat zou zijn om de bank los te laten. Op een dag stond ik op en wist ik dat de tijd rijp was om mijn ontslag te nemen.

Mijn leven is veranderd in zo vele ongelooflijke manieren. Ik voel me zo vrij en gelukkig en weet dat dit is te danken aan The Reconnection. Ik wens je alle succes in de wereld, Caroline. Je bent een geweldig persoon met ongelooflijke capaciteiten. Ik hoop dat veel mensen vertrouwen in jou en The Reconnection hebben. Ze zullen er nooit spijt van krijgen. Heel erg bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik zal dit koesteren voor de rest van mijn leven!

Het verhaal van Anky

Na het lezen van de site van Caroline wist ik meteen dat ik ooit de Reconnection zou gaan doen. Er gebeurde iets met me en het voelde goed en vertrouwd. Ik besloot het boek te gaan lezen en heb het meteen aangeschaft. Vanaf de eerste bladzijde gebeurde er iets met me en dat bleef zo tot het einde van het boek! Meer dan ooit was ik er van overtuigd dat dit was wat ik wilde gaan doen. Contact opgenomen met Caroline en zij raadde me aan eerst een Healing te doen om aan de energie te wennen en voor te bereiden op de Reconnection.

De Healing was heel bijzonder. Liggend op de massagetafel met gesloten ogen begon Caroline de sessie. Een heel rustgevend gevoel omringde mij en ik had het idee heel licht te zijn. Het is moeilijk te omschrijven. Op een gegeven moment zag ik 3x een paarse flits en daarna knipperend wit licht. Mijn handen en voeten werden warm en vulden zich met tintelingen. Op een gegeven moment zag ik een man, heel kort, daarna stond er ineens een man met een grote rol perkament papier. Hij zei: "Mijn naam is Harvey en ik wil je iets leren over het heelal". Heel bijzonder, ik kon met hem communiceren en het voelde heel vertrouwd. Jammer dat de sessie tot een einde was gekomen.

Wederom lekker liggend op de massagetafel met mijn ogen dicht begon Caroline aan de Reconnection. Dit was weer heel anders dan de Healing maar ook weer heel bijzonder. De energie was weer heel sterk voelbaar, ik voelde heel veel warmte en liefde. Ik heb heel veel wit licht en lichtflitsen gezien en een bloem die openging. Uit het midden kwam ik omhoog en daarna sloot de bloem weer en ging naar een fel wit licht. Een vrouwengezicht met open mond waar fel wit licht uit stroomde, een soort van draaikolk van lucht en wolken met daaronder planeten en een gigantische witte lichtflits met daarin een uitroepteken. Een warm gevoel in mijn onderbuik, tintelingen op mijn hoofd en in mijn handen en voeten, ongecontroleerde bewegingen van handen en voeten, lichtbollen en het gevoel dat iemand me aanraakte. Heel bijzonder.

Nu een paar weken later heb in een ongekende innerlijke rust en een bepaald soort van weten. Ik heb een aantal bijzondere dromen gehad en bij tijden voel ik energiën om me heen en zie ik lichtjes, voel tintelingen en weet dat er een soort van transformatie gaande is …….

Het verhaal van Mike

Ik heb een gluten allergie die zich voornamelijk uit in mijn darmen. Op het moment dat ik erg veel last had heb ik Caroline opgezocht voor een healing. Dit heb ik als heel bijzonder ervaren.

Direct kwam ik in een soort meditatieve toestand maar toch was ik volledig aanwezig. Er kwam een witte lichtbol op mij af waaruit 4 indianen ontsprongen die om mij heen kwamen staan, gepaard met gekleurd flikkerend licht. Zij gaven mij meteen een vertrouwd gevoel. Vervolgens leek het wel of zij zich bezig hielden met mijn genezing.

Mijn lichaam werd aangenaam warm en op de locatie in mijn buik waar ik veel pijn had ging het zacht tintelen en was er direct verlichting. Het bijzondere was ook dat het ook ging tintelen op plekken van oude blessures aan mijn knie en schouder. Alsof daar ook nog wat moest gebeuren. Daarnaast voelde ik tijdens de sessie zoveel blijdschap, liefde en dankbaarheid.

Sindsdien voelt mijn buik beter en loop ik dansend op straat. Ik ben meer vreugdevol, alsof ik ontwaakt ben. Dank je wel Caroline, ook al zeg je dat jij het niet bent die het doet.

Het verhaal van Madelon

Uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat ik er gewoon een heel goed gevoel bij had, heb ik bij Caroline een Reconnective Healing gehad. Dit was een enorm bijzondere ervaring. Om dit te illustreren wil ik graag mijn bijzondere ervaring vertellen.

Terwijl Caroline de healing bij mij deed leek het alsof ik droomde terwijl ik toch wakker was. Ik zag allemaal bijzondere dingen en kleuren die een persoonlijke betekenis voor mij hadden.

Het meest bijzondere van deze beelden was dat er een jongetje naar me kwam, dat mijn hulp vroeg. Hij vroeg of hij bij ons mocht komen wonen. Ik stemde hier natuurlijk mee in.

Later bleek ik op dat moment net zwanger te zijn, terwijl ik dat (nog) niet wist. Ik moest namelijk pas later die week ongesteld worden.

Ik kan iedereen een Reconnective Healing bij Caroline aanraden, of het nu vanwege een klacht is, of gewoon om je verder te ontwikkelen. Zij is een heel betrouwbare, warme, liefdevolle vrouw die serieus is en weet wat ze doet, terwijl ze tegelijktijd het leven niet te serieus neemt met haar fantastische humor op de perfecte momenten. Een unieke combinatie!